loader
OM OSS

Liten byrå, stora verk

Add Your Heading Text Here

WebbProffsen i Stockholm är en webbyrå vars vision är att professionella webblösningar och grafisk design inte ska behöva kosta en förmögenhet. Med detta som utgångspunkt hjälper vi företag, föreningar och privatpersoner att stärka sin närvaro på webben och bygga sitt varumärke!

Vi värnar om våra klienter och strävar alltid efter perfektion. Ni är experter på era affärer, vi är experter på webblösningar och grafisk design. Hos oss kan ni känna er trygga. Låt oss samarbeta!

Vår strategi

Våra klienter må ha helt olika förutsättningar men vårt mål är alltid ett och samma; att hitta den bästa lösningen!

Vi jobbar hårt för att säkerställa att det vi levererar håller hög kvalitet därför arbetar vi enligt en fyra-stegs process som kan appliceras på alla våra uppdrag.

01

Förstudie.

Alla lyckade projekt börjar med att skapa förutsättningar för ett bra samarbete. Vi inleder således med ett introduktionsmöte där vi presenterar vilka vi är och för att lära känna er. Tillsammans går vi sedan igenom syfte, målgrupper och målsättning så att vi kan ta fram rätt koncept för att hjälpa er uppnå era mål. Vi går igenom förutsättningarna och det vi kommer fram till formuleras sedan ned till ett lösningsförslag och en offert.

02

Design.

När vi är överens om vad vi skall bygga och hur det skall fungera måste vi också bli överens om designen. Vare sig det handlar om en webbplats, logotyp, reklamblad eller nyhetsbrev så ska designen inte bara vara snygg och tilltalande, den ska vara användarvänlig och responsiv! Målet är att skapa en produkt som leder till den respons ni vill få.

03

Utveckling.

Utveckling är det som gör idé och design till en färdig produkt. Vi gör integrationer mot andra system, som t.ex. affärssystem. Ibland gör vi migrering av innehåll från eventuell tidigare webbplats, eller så tar vi fram nytt innehåll och lägger in själva innehållet på webbplatsen. Vi anpassar logotyper och övriga grafiska produkter till önskade mått och hjälper även till med print. Vi testar och kvalitetssäkrar alla skräddarsydda funktioner och gränssnittsutveckling för att säkerställa att allting fungerar som det ska i olika webbläsare och plattformar. Vi lämnar garanti för den kod och de funktioner vi utvecklar, så att ni kan känna er trygga med att allt fungerar som tänkt.

04

Lansering.

När utvecklingen är färdig och vi har kvalitetsgranskat och testat all funktionalitet så är det dags att lansera produkten. Tillsammans med er utvärderar vi och gör eventuella anpassningar samt bokar in ett uppföljningsmöte för att se hur det har gått. Vi är övertygade om att en klient får bäst support från de som utvecklat systemet än från en extern part. Efter lansering finns vi därför till hands när ni behöver support. Vi ger utbildning i hur webbplatsen administreras, hur webbredaktören bör arbeta för att anpassa innehållet för bättre sökmotoroptimering. Vi hjälper er med domänhantering, drift, support och underhåll. Med jämna mellanrum diskuterar vi vilka nya funktioner som är intressanta för er att testa. Hos oss får ni en kontakt för hela er webbnärvaro.

Vårt främsta mål är att göra våra klienter nöjda

Vad säger våra klienter

LÅT OSS DISKUTERA ÖNSKEMÅL OCH BEHOV

Kostnadsfri konsultation

Oavsett om ni funderar eller befinner er i uppstarten och vill driva eller utveckla er verksamhet så lyssnar vi gärna på era behov och önskemål i syfte att ge råd och förslag på vad som är bäst för er.

Det behöver inte leda till ett samarbete med oss och vi kommer inte att debitera för det.
Kontakta oss så kan vi påbörja diskussionerna och se vart det leder!